Naar navigatie gaan

Winterritten

De winterritten starten iedere zondag telkens om 9u15 aan tearoom Siska. We volgen niet altijd hetzelfde traject. Let dus op als je gewoon bent om onderweg in te pikken.

Ardres 2017

Onze jaarlijkse rit door de Boulonnais (123 km, 1470 hm) was weer een topdag: zon in overvloed, een prachtig landschap, vele mooie hellingen, en een goeie bende.

Facebook

Coxy Cycling is actief op Facebook. Op de hoogte blijven van de parcoursverkenningen, welke uitstappen gepland staan, enz...? Klik hier en vind ons leuk op Facebook.

Julireis 2017 naar Luberon

De jaarlijkse Coxy Cycling reis ging dit jaar naar Luberon. Begin juli trotseerden we met 14 fietsers de hitte (soms meer dan 40°C) om een fantastische fietstochten te maken. Vertrek- en eindpunt van de zesdaagse fietstocht was de Vieux-Port van Marseille. Bezoek de blog van deze julireis: http://tourdeluberon.blogspot.be/

Humanitaire fietstocht in de Casamance

De leerlingen van de lagere school in Sindone (Casamance – Zuid Senegal) die middelbaar onderwijs willen volgen, kunnen hiervoor terecht in de stad Ziguinchor.

Er bestaat ter plekke geen openbaar- noch schoolvervoer. Sindone – Ziguinchor heen en terug, betekent voor de jongens en meisjes dagelijks 40 km stappen of lopen. In stof, onder een verschroeiende zon of in de regen.

Huldiging op gemeentehuis 25 jaar Coxy Cycling

Op zaterdag 5 november werd onze wielertoeristenclub gehuldigd in het gemeentehuis van Koksijde. Dit naar aanleiding van ons 25 jarig bestaan.

Foto's op de website van gemeente Koksijde: http://www.koksijde.be/fotogalerij/huldiging-coxy-cycling-25-jarig-bestaanMain menu 2

by Dr. Radut