Naar navigatie gaan

Wereldbeker cyclocross Koksijde

Op zaterdag 23 november wordt opnieuw de jaarlijkse wereldbeker cyclocross verreden in Koksijde. Sinds vorig jaar volgen we met Coxy Cycling onze beloftevolle Amerikaan Logan Owen. Hij zal ook dit jaar speciaal van de USA overvliegen naar België om mee te doen aan de wereldbeker cyclocross bij de beloftes (U23). Hij en zijn personal coach Joe Holmes zullen die week opnieuw kunnen rekenen op de goede zorgen van Franky & Chantal Verhoye. Normaalgezien zullen ze net als vorig jaar zondagvoormiddag (24/11) opnieuw meerijden met Coxy Cycling. Iedereen welkom. Bekijk de foto's van vorig jaar op http://www.coxycycling.net/nieuws/logan-owen-op-bezoek

Voor de organisatie van de cyclocross zelf is de veloclub Koksijde nog dringend op zoek naar vrijwilligers. Pas op: dit hoef je niet gratis te doen. Iedereen krijgt een vergoeding en natuurlijk beleef je als medewerker de cross vanop de eerste rij. Enkele CC leden schreven zich reeds in om mee te helpen. Sommigen doen dit al jarenlang, waarvoor onze dank! Het welslagen van dit evenement ligt in handen van de vele vrijwilligers. Zonder jullie, geen cyclocross in Koksijde. Draag daarom als wielerliefhebber van Koksijde je steentje bij aan deze organisatie en schrijf je in als vrijwilliger voor de Duinencross.

Vergoeding: 20 euro (per dag). Uitgezonderd seingevers: 15 euro. Wie meehelpt aan op- en afbouw van tent(en) krijgt 30 euro per dag.
Er wordt (iedere dag) lunchpakket voorzien voor alle medewerkers.
Inschrijven op http://www.veloclubkoksijde.be/worldcup/vrijwilligers/

Alvast heel erg bedankt!



Main menu 2

Article | by Dr. Radut